Persoonlijk

Doet ze het of doet ze het niet?


Ooit, lees zo’n zestal jaren geleden, was ook ik een fervent blogster. Ik schreef voornamelijk over mijn leven, belevenissen, gebeurtenissen, gedachtes en gedichtjes. Na een tijdje vond ik het wel genoeg geweest en heb ik alles verwijderd, maar heb nooit WordPress opgeheven omdat ik het toch wel ‘achter de hand’ wilde houden.

Nu ik na al mijn ziekzijn (onder andere vele netvliesoperaties, waardoor ik niet zo goed kan zien zoals gezonde mensen) een nieuwe hobby heb mogen vinden in Instagram, begint het mij bij weer te kriebelen om het weer een klein beetje op te gaan pikken. Ik heb zo ontzettend veel plezier daarin, hoewel het af en toe ook bij mij voor heel even op de achtergrond verdwijnt. Ik vind het ontzettend leuk om binnen te kijken bij andere mensen en zo weer inspiratie op te doen voor mijn eigen huisje. En hopelijk werkt dat ook een klein beetje vice versa.
Ik weet dat ik de zoveelste blogster ben die dit (weer) wil gaan proberen, daarom wil ik het hier een beetje aftasten. Het zal niet een dagelijks dingetje worden, daar heb ik gewoonweg geen tijd voor. Maar af en toe een blogje uit mijn mouw schudden en het hier dan posten, dat zou toch wel kunnen? Wat vinden jullie? Doen? Of niet doen?
Liefs.

Klik HIER voor mijn Instagram account.

7 gedachten over “Doet ze het of doet ze het niet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s