Vrije tijd

Bullet journal


Tsss. Zo heb je een hobby gevonden in handletteren en zo heb je er een hobby bij in Bullet Journaling. Een Bullet Journal is een soort agenda/dagboek waarin je al je gegevens, agendapunten en herinneringen schrijft en versiert zoals je dat zelf graag ziet. Je kunt er bijvoorbeeld ‘to do’ lijstjes, ‘mood en slaap trackers’, notities, afspraken, schemaatjes, eigenlijk alles wat je leuk vind om te doen of leuk vindt om bij te houden in kwijt. Je kunt er helemaal je eigen slinger aan geven en het zo helemaa naar je zin maken. Ik vind het heerlijk om te doen en ik word er helemaal ZEN van. Das prima toch?


Bij bovenstaande foto heb ik geprobeerd een ‘pentest’ aan mijn boekje toe te voegen. Heb daarvoor inspiratie gezocht op Pinterest en natuurlijk Instagram. Het schrijven van de kalligrafie letters vind ik het allerleukst om te doen.


Ook mag een jaaroverzicht natuurlijk niet ontbreken. Dan zie je in 1 oogopslag de belangrijke of bijzondere dagen die je gepland hebt staan.


Pagina’s versieren vind ik ook ontzettend leuk om te doen. Dit was mijn eerste probeerseltje met een tekeningetje. Ik doe dit pas sinds maandag, maar ik vind het nu al enorm verslavend. Het houdt me geconcentreerd en het geeft me ontspanning en me-time tegelijkertijd. 

Hoe vinden jullie mijn schriftje?

Liefs.

9 gedachten over “Bullet journal

    1. Ik vind het echt Superleuk om te doen. Voor mij gaat het er om dat ik er plezier in heb en er ook uit haal. Al zal ik natuurlijk nooit zo goed worden als de meeste mensen, ik zie nu eenmaal niet goed. 😦

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s