Met een knipoog

Kale doosOp de dagen dat W en ik in de sauna komen en heerlijk aan het genieten zijn van de warmte op ons lichaam, valt mij altijd iets op. Er zijn slechts  2 soorten mensen, namelijk; zij met haar en zij zonder haar. Dan heb ik het niet specifiek over haar op hoofden. Ik stuit dan vooral op haar onder oksels en haar tussen de benen en billen. Op momenten wanneer ik uit het zwembad probeer te klauteren, ja ik noem dat klauteren want als je 1.55 bent en de treden van de trap zitten minstens 40 cm uit elkaar, dan is het een hele prestatie als je daar zonder al te veel rare capriolen en dus aandacht trekkende situaties uit kunt komen. Maar enfin, wanneer ik op die trap sta en op hetzelfde moment iemand langs gelopen komt en ik exact op dat moment omhoog kijk (want tja, daar moet ik uiteindelijk wel heen, toch?) en dan een privé gazonnetje aantref bij een vrouw van mijn leeftijd dan krijg ik altijd een beetje de kriebels. Ik vraag mij op zulke momenten altijd af hoe lang het geleden zou zijn dat zij voor het laatst onderhoud heeft gepleegd aan haar eigenste plekje in de zon.

Nu moet ik erbij vermelden dat ik dus een dochter heb die in een ontharingssalon werkt en ik via haar regelmatig dingen en termen voorbij hoor komen. Zo weet ik bijvoorbeeld dat bij een brazilian wax alle schaamte wordt verwijderd, dat er sterretjes worden geharst 😱, restjes worden geëpileerd en je een ‘smoothende’ nabehandeling krijgt zodat alles lekker gladjes blijft daar beneden. Nu is het inmiddels zo dat zij ons huis heeft verlaten en doet het toeval zich voor dat zij haar hars, apparaten en benodigdheden bij ons thuis heeft achtergelaten. Sindsdien ben ik aan het probeerselen en heb ik mijzelf zo’n anderhalve week geleden, geheel op mijn eigen manier en op eigen risico, een hars sessie kado gedaan. 

Ik hou namelijk helemaal niet van haar (met haar bedoel ik natuurlijk niet mijn dochter want van haar hou ik wel) tenzij het zich gewassen en wel op een hoofd bevindt dus van mij moet het er echt af! Nu kan ik vermelden dat me dat behoorlijk goed is afgegaan en dat ik trots ben op mijn geleverde werk en dat ik mezelf meteen ook maar heb aangeboden bij dochterlief om haar op de zaak te komen helpen, met waxen uiteraard. 😬

Brazilian to the max. Oeps. 

Wat vind jij? Haar of geen haar? 

Liefs. 

7 gedachten over “Kale doos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s