Met een knipoog

Herkenbaar?


Ben ik de enige waarbij;
-De lege wc rol blijft hangen aan de houder en de nieuwe op de afvalemmer staat te wachten op iemand die hem er wel netjes om doet en de oude weggooit?

Of

-Waarbij sokken die in de wasmand horen te liggen op mysterieuze wijze ACHTER de wasmachine belanden in plaats van IN die mand die ook nog eens OP de wasmachine staat? 

Of

-Dat er sokken verdwijnen met het wassen? Dat je er 14 instopt en maar 13 of minder zelfs uithaalt? Dat ook de reden is dat ik standaard voor iedereen dezelfde sokken koop zodat het gemis niet opvalt. 

Of

-Dat ik spulletjes die naar boven moeten op de trap zet om dat later die dag mee te nemen of hopend dat 1 van je huisgenoten het oppakt en meeneemt? Maar dat niemand dat ooit doet?

Of

-Dat er ALTIJD wel 1 (maar nog vaker meerdere) deuren staan te klapperen omdat IEDEREEN te beroerd is om ze achter de dikke kont dicht te doen?

En dat iedereen zich vervolgens helemaal dood ergert daaraan?

Of

-Dat wanneer het laatste koekje of ander lekkers uit de doos in de kelder wordt gepakt het lege doosje gezellig op de plank blijft staan?

Of 

-Dat wanneer iemand iets kwijt is er altijd, vreemd genoeg, wel 1 persoon weet waar het zich bevindt? 

Dat die ene persoon de persoon in kwestie is die dit stukje schrijft?

Of

-Dat je in je jonge jaren, zonder enige berichtgeving  naar huis toe, 1 nacht van huis door hebt gebracht omdat je dacht dat het weleens tijd werd en je het ook weleens leuk en lekker zou vinden om een keer gruwelijk van bil te gaan. Vervolgens  ‘s-morgens om 6 uur thuis kwam en dan deed alsof je net fris je bed uitstapte omdat je nu eenmaal ook weer moest gaan werken? En dat de belangrijkste persoon in je leven daar nooit met 1 letter iets over gezegd heeft tegen je en zij toch echt niet gek was? En dan heb ik het ook nog niet eens over de paniek die zij gevoeld moet hebben toen je die nacht wegbleef?

Of

-Dat je wanneer je helemaal alleen thuis bent (oh wat zalig is dat toch) de volumeknoppen van je radio op 10 gaan en jij als een gek gaat staan meedansen en blèren met ALLE muziek? Van Jan Smit tot Adèle, van André Hazes tot Robbie Williams en dat je hoopt en bidt dat er niemand binnenkomt omdat je bent vergeten de poort op slot te doen maar dat je vanwege de spanning dat risico wel wilt lopen? 

Of 

-Dat je tijdens het schrijven van je blog minstens twee keer een onderbreking in moet lassen omdat het zweet je rug af gutst. 

Of

-Dat je eigen kledingstukken uit je kast verdwijnen en je 100% zeker weet dat je die ene broek al weken niet aanhad en hem opeens tegen komt tijdens het ophangen van de was?

Of 

-Dat wanneer je kinderen in het weekend gaan stappen je ze op het hart drukt om voorzichtig te zijn en vooral de sleutel niet te vergeten en ze ‘s-nachts om half 4 steentjes staan te gooien omdat een ander gezinslid het nodig achtte de knip van binnen op de deur te doen?

En

-Dat nu ik dit teruglees mezelf besef dat ik best ontzettend gelukkig ben met mijn leven?

Liefs.

10 gedachten over “Herkenbaar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s