Met een knipoog

Tongzoenen? Of toch beter van niet?Bij het lezen van deze titel vermoed ik dat mijn kinderen keihard ‘NEE’ zullen gillen. NEE!! In drievoud! Voor kinderen is er natuurlijk ook bijna niets dat ranziger is dan hun ouders tongzoenend aan te treffen. Bijna niets. Daar krijgen ze kitsneigingen van zeggen ze dan.

Ernstiger wordt het wanneer je betrapt wordt tijdens de seks, de daad, kan ik me zo voorstellen. Seks? Daar doen jouw ouders toch niet aan? Nee toch? Toch? 

Onze kinderen hebben ons, naar mijn eer en geweten, nog nooit betrapt terwijl wij bezig waren met de daad der liefde maar dat weet ik natuurlijk ook niet 100% zeker. Het zou zomaar kunnen dat 1 van de 3 dat wel degelijk ooit heeft gadegeslagen maar er wijselijk nooit iets over gezegd heeft verder. Of misschien is het arme kind wel zo hard geschrokken, dat het een black-out heeft gekregen en dat het zich er sindsdien niets meer van herinnert. Ik mag toch hopen van niet?!

W en ik zijn altijd erg voorzichtig geweest wat betreft de manier, het tijdstip of de plek voor het hebben van seks. Altijd op onze hoede. Maar toch, je weet het natuurlijk nooit. Wanneer er naast de ouders ook nog 3 kinderen in huis rondhuppelen en wonen, bestaat het reële risico toch dat het weleens fout zou kunnen gaan.

1 zo’n tafereel kan ik me nog heel goed voor de geest halen. Zo’n oepsmomentje van B I J N A.. Ik zal er verder niet over in detail treden, maar laten we zeggen dat het uitermate spannend was voor een klein momentje en niet alleen voor W en mij.

Het zal je maar gebeuren hoor, dat er op jouw moment suprème in ene 1 van je 3 koters bij je bed staat, of naast je in de keuken of in de badkamer. Of waar je je tijdens zo’n moment ook mag bevinden. Trauma’s all over the place. All. Over. The. Place.

Nee, dan kunnen ze je maar beter zien tongzoenen toch? Toch doen W en ik dat ook niet pontificaal voor de neuzen van onze kinderkes. Je wilt ze tenslotte ook niet voor het blok zetten of een hele hoop schaamte of een ongemakkelijk gevoel bezorgen. Ook al hebben ze gedrieën de leeftijd dat ze het inmiddels zelf praktiseren, je wilt het ze niet aandoen. Het zal ook zeker geen fraai gezicht zijn vermoed ik, twee van die ouwetjes die met verlepte tongetjes elkaar staan af te likken. 

Bij dit soort situaties verplaats ik me altijd in de schoenen van de ander en ben ik bij dit en het bovenstaande tot de conclusie gekomen dat ik het zelf ook niet echt geapprecieerd zou hebben wanneer ik mijn eigen ouders destijds deze ongewenste intimiteiten voor mijn ogen zou hebben zien uitvoeren. Dat zou het dan toch zijn geweest hè? Ongewenst, voor mij.
Tongzoenen en seks? Nee, dat doen ouders niet. Dat is eigenlijk toch echt iets voor de jeugd..

Dus; dat zij er allemaal maar lekker lang van mogen genieten, ten minste totdat ze zelf 50+ zijn en dan praten we wel verder.  

Ondertussen wachten W en ik geduldig op de dag dat onze tere zieltjes alledrie ons huisje verlaten hebben, zodat onze privacy in zijn geheel zal wederkeren en wij weer ongestoord kunnen genieten van ons gestuntel, gefrutsel en gefriemel op de keukentafel, tegen de muur of andere (on)geschikte plekken. 

Liefs.

13 gedachten over “Tongzoenen? Of toch beter van niet?

  1. Wij zijn er al…joepie!! Toch bijna, met alleen Jongste nog thuis die soms weg is voor het werk hebben we de bank en de keukentafel (alhoewel ik daar echt rugpijn van krijg) voor onszelf! 😈😂😂

    Like

  2. Wat een mooi verhaal weer;-) het is natuurlijk precies zoals je het omschrijft. Ach en de kindjes zijn de ouders ook het liefst gelukkig en daar hoort liefde, sex en zoenen natuurlijk ook bij. Het brengt dan ook een beetje het stiekeme van vroeger terug he. En in deze tijd hoeft dat eigenlijk helemaal niet meer. En toch moet je er met name in deze tijd ook heel erg mee oppassen. Voor je het weet hangt heel je hebbe en houwen op social media.

    Gewoon zo door gaan E en W XX

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s