Met een knipoog

Lieve Mona

Ik stam nog uit de tijd van “Lieve Mona”. Daar las je vooral vragen zoals deze:

“Lieve Mona,
Mijn vriendin is een vrouw van middelbare leeftijd en zij wil u heel graag iets vragen.
Als je jong bent heb je overal zin in. Echt overal. Hoe komt het dat wanneer een vrouw een bepaalde leeftijd bereikt, haar zin in dingen afneemt? Is er wat te doen aan haar afgenomen lusten? Ook haar man zou dat graag willen weten.

Alvast bedankt voor uw antwoord. 

Liefs thuisbijmij 

Xx”

Mona antwoordde dan vanuit haar eigen ervaring.

“Lieve thuisbijmij,

Wat vervelend dat uw vriendin last heeft van afgenomen lusten, op welk vlak dan ook. 

Natuurlijk begrijp ik haar, ik ben immers ook jong geweest. Neem van mij aan dat een vrouw diverse stadia doorloopt in haar leven. Sommige pakken gunstig uit, andere juist niet. Vertel haar maar dat het meeste wel van voorbijgaande aard is. Het blijft niet altijd zo.

Daar noem ik bijvoorbeeld het stadium van stemmingswisselingen. Het woord alleen al zegt dat het niet iets blijvends is, het zijn wisselingen. Ook wat betreft het nuttigen der spijzen kan ik u geruststellen, ook dat is van voorbijgaande aard. Vandaag vind je dit lekker en morgen dat. Dit in tegenstelling tot het aankomen in gewicht op die leeftijd, dit is vaak wél blijvend van aard. 

Ik lees hier tussen de lettertjes door, dat het bij uw vriendin hoofdzakelijk gaat om haar seksuele gevoelens en dat u dat niet ronduit durft te vermelden?

Hierbij geldt namelijk dat het zeer goed en relatief gemakkelijk en mogelijk is om die lusten weer aan te zwengelen. Zojuist heb ik uw blogjes doorgelezen en stuitte ik op Libido, Libidon’t.  🍌

Hierin beschrijft u zelf al dat u precies weet hoe het moet en dat uw methoden er ook toe bij kunnen dragen het libido te verhogen. Hierbij kan ik nog wel wat aanvulling geven op hetgeen u scheef. Er zijn onder meer hulpstukjes te koop, zowel voor de vrouw als de man, waarmee de lust kan worden opgewekt. Dan praat ik over bijvoorbeeld de womanizer, vibrators voor hem en voor haar en dat soort geneuzel. Sommige vrouwen klaren daar zienderogen van op, vooral in combinatie met wat romantiek en wat niet-plakkend glijmiddel.

Ik zou zeggen, laat uw vriendin dit antwoord lezen en uw blogje en het komt helemaal goed met haar. 

Dit is mijn antwoord en hier moet u het mee doen.

Liefs Mona. 💋”

Zeg nou zelf, dat waren nog eens tijden toch? 

Liefs. 

12 gedachten over “Lieve Mona

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s