Met een knipoog

Ik. Slaap. Naakt.

Ik. Slaap. Naakt.
Zo. Dan weten jullie dat, ik draai er niet omheen.
Niks is zo lekker als 's-avonds je bh uitdoen, huispak aan en lekker op de bank hangen om later op de avond heerlijk naakt je bed in te rollen.
Het fijnst is het dan natuurlijk als wederhelft ook naakt slaapt. Ik ben namelijk niet zo van de flanellen pyjama's en katoenen wijde boxershorts. Het spijt me als ik iemand kwets nu, het is slechts mijn mening. Ik hou ook niet van haar, tenzij het zich op een hoofd bevindt en dan het liefst ook schoon haar. Bah okselhaar, bah schaamhaar, bah beenhaar, bah bah bah. De observerende lezers onder jullie wisten dit al van mij.

Nu las ik vandaag ergens iets, ik heb echter geen idee meer waar precies maar ik denk ergens op Facebook, dat er iemand in Amerika gewend was naakt te slapen met haar man en haar twee katten. Dat vonden ze allemaal fijn, ook die katten neem ik aan. Totdat vrouwlief ineens helse pijnen kreeg in haar onderbuik en uiteindelijk daarmee een bezoekje bracht aan de dokter. Wat bleek na onderzoek, er bevond zich een haarbal (!!!) in haar buik wat de klachten veroorzaakte. Een HAARBAL, alleen het woord al maakt mij misselijk.

Naar wat ik begreep zat zij dus vol met haren van die poezen. Het schijnt dat die beesten verharen en wanneer ze in je bed liggen kan het dus kennelijk gebeuren dat manlief die haren meeneemt jouw doos in tijdens de seks?!
Ik vraag me dan serieus af hoe schoon dat bed dan is geweest?!
Natuurlijk weet ik niet hoe vaak jullie gemiddeld je bed verschonen/opschudden per week (ik doe dat zelf overigens elke zaterdag), of hoe vaak jullie seks hebben en ik weet ook niet of jullie katten meenemen in je bed maar ik moet er toch echt niet aan denken! Dat je het risico loopt op een overvolle en (inwendig) harige vagina.
Wij hebben een poes een hond en twee parkieten maar geen van deze lieverds gaat met ons mee naar bed. Ik vind dat smerig. Als je dan toch besluit je lieve poezenbeesten of ander gedierte met je mee te nemen in je bed, zorg dan op zijn minst dat je je bed schoonhoudt en op tijd uitklopt en uitwast.
Maar enfin.

Ik. Slaap. Naakt.
In mijn bed geen haar. Van niemand. Van niets.

Liefs.

15 gedachten over “Ik. Slaap. Naakt.

  1. Zalig om lezen. Zelf kan ik niet naakt slapen, heb dan het gevoel dat het overal kriebelt. En de kat slaapt aan mijn voeten, een man heb ik niet en ik verschoon mijn lakens om de twee weken. Geen haarbalkans voor mij 😜

    Geliked door 1 persoon

      1. Aanvulling hier ook, met kezen bedoel ik uiteraard lezen. En ben het helemaal met je eens. Het bed is voor mij en mijn minnaar, die toevallig en gelukkig ook nog eens mijn man is. Ons territorium, ons domein.

        Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s