Met een knipoog

Naakte waarheid

Laten we het nog eens hebben over de sauna en al het moois wat daar te zien is. Want wat valt daar veel te zien zeg. Tenminste, als je daar oog voor hebt.
De verscheidenheid aan mensen is zo divers. Je ziet er bijvoorbeeld vaak mama’s met hun dochters, vriendinnen die samen gaan, jonge stelletjes, de iets oudere stelletjes (zoals W en ik), alleenstaande mannen en vrouwen, maar ook oma’s en opa’s. Een enkele keer zie je ook moeders met kleinere kinderen, zo leuk om dat te zien.

Sommige mensen vinden het naar de sauna gaan iets seksueels/sensueels hebben. Je zal daar tenslotte maar lopen en een erectie krijgen, of je zal daar maar lopen en een man tegen het lijf zitten waarvan je denkt oh-la-la!
Dat zijn echt van die stereotype gedachtes die totaal en enorm afwijken van de werkelijkheid. Het is niet zo dat ik specifiek let op de mannen daar ofzo, maar ik heb werkelijk nog niet 1 keer een man met een erectie gezien. Dat is maar goed ook, ik zou me meteen niet meer op mijn gemak voelen. En dat is nog zacht uitgedrukt.

Je hoort er ook nooit iemand lullen over iemand van het andere geslacht in de trant van dat men op wat voor manier dan ook een ander seksueel wel ziet zitten. Er worden geen hete blikken geworpen naar elkaar, niet gefloten, helemaal niets. Eigenlijk zijn wij dus ook maar saaie en gewone mensen.
Seks staat namelijk totaal los van naakt zijn. Voor mij is dat in ieder geval niet persé geassocieerd met elkaar.

Als ik naar mezelf kijk bijvoorbeeld, word ik echt niet opgewonden van naakte mannenlijven, noch van naakte vrouwenlijven, dat moge duidelijk zijn.
Mannenlijven vind ik persoonlijk ook niet mooi. Tenminste, niet de onderkant. Zeg maar het stuk vanaf de navel naar beneden. Er zijn mannen met een grote jongen en een klein zakje daarachter en mannen waarbij het kleine ventje zowaar verdrinkt in de veel te grote balzak.
Een blik daarop is niet iets waar ik snel opgewonden van zal worden. Maar de torso van een man, hmm dat vind ik dan weer wel erg aantrekkelijk. Als er dan ook nog een mooi hoofd op staat, dan wil ik ook nog weleens een keer extra lang kijken. Zoals Michiel zegt ‘ich bin een billenman’, durf ik volmondig te zeggen ‘ich bin een torsovrouw’.

Vrouwenlijven daarentegen vind ik wel mooi. De rondingen van een vrouwenlichaam, de bewegingen die het maakt en het hele totaalplaatje vind ik mooi. Ik kan me heel goed voorstellen dat mannen naar (andere) vrouwen kijken. Dat doen ze volgens mij allemaal wel in meer of mindere mate, correct me if I’m wrong. Vrouwenlijven vind ik sensueel, sensueler dan het lichaam van de man. Sorry jongens!
Nochtans denk ik dat niemand ooit echt opgewonden van een ander wordt terwijl die in de sauna zit. Daar is meer voor nodig denk ik.
Want zeg nu eens eerlijk. Zie jij liever een naakte man voor je, waarbij zijn gehele klokkenspel letterlijk in het oog springt, of zie je dan toch liever een man met bezweet en gespierd bovenlichaam die nog een boxershort of spijkerbroek aanheeft?
Doe mij dan die tweede maar hoor.

Liefs.

Follow my blog with Bloglovin

13 gedachten over “Naakte waarheid

  1. Wij zijn ook grote fans van de sauna (het verbaast je wss niet 😀) en idd, ook wij associeren dit nooit met sex, heb ook nog nooit iemand met een erectie gezien. Wat ons altijd opvalt is dat niemand perfect is.
    Een vrouwenlichaam is mooier om naar te kijken, alhoewel ik (in alle objectiviteit) vind dat het lijf van mijn mr B best gezien mag worden, helemaal van boven naar beneden 😀😀.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s