Persoonlijk

Hieperdepiep Hoera

Vandaag ben ik 52 jaar geworden. 52 jaar! 52 Lentes jong. 52 Jaar waarvan ik 35 jaar dochter van mijn moeder, 36 jaar dochter van mijn vader, 26 jaar vrouw van W mijn betere helft, 23 jaar moeder van mijn zoon, respectievelijk bijna 21 jaar en bijna 17 jaar moeder van mijn dochters mag en heb mogen zijn.

Vandaag ben ik dankbaar dat er weer een jaar is bijgekomen. Trots ben ik tot wat en wie ik me na 52 jaar groei heb mogen ontwikkelen. Trots dat ik me staande heb weten te houden na een aantal intens moeilijke periodes. Trots dat ik samen met W mijn gezin staande heb weten te houden.

Trots ben ik ook op mijn ouders die mij mijn leven geschonken hebben. Zij hebben het goed gedaan, vooral door hen ben ik geworden wie ik ben en heb ik hoop en vertrouwen in mijn leven.

Trots ben ik ook op alledrie mijn kinderen, zij zijn uitgegroeid tot lieve (jong)volwassenen die hun hart op de goed plaats hebben zitten. Zo verkeerd hebben wij het nog niet gedaan denk ik.

Liefde en dankbaarheid voel ik voor W, die het heus niet altijd even gemakkelijk heeft met mij als vrouw.

Daarom proost ik samen met jullie op het leven, op het ouder worden, op mijn 52 jaar. Dat is per slot van rekening iets dat niet voor iedereen is weggelegd.

Liefs.

Follow my blog with Bloglovin

10 gedachten over “Hieperdepiep Hoera

  1. Gefeliciteerd Ellie, je mag zeker trots zijn op jezelf, W en je kinderen, op je ouders zeker ook. De familie, vrienden en kennissen om je heen horen daar ook zeker toe. 52 jaar en ik hoop nog vele jaren met veel gezondheid en geluk erbij. Fijne verjaardag💋

    Groet
    Han

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s