Met een knipoog

Ik moet op sport

Als de vetrollen, lovehandles, kipfiletarmen en sinaasappelhuid je boven je hoofd beginnen te groeien [figuurlijk dan] dan kun je dus twee dingen doen.

A- je legt je daar bij neer óf

B- je voelt je er kut door en gaat ermee aan de slag.

Momenteel bevind ik me in de fase van ontkennend besef, terwijl ik het stiekem de kop in probeer te drukken. Dat lukt me aardig goed. Totdat het moment komt dat de broek uit moet, bijvoorbeeld tijdens het plassen, voor het douchen of voor het naar bed gaan. Op die momenten zakt de buik als een schortje over de schaamstreek heen, waardoor ik dan als vanzelf ook weer moeite heb met de Brazilian Wax die ik bij mezelf uitvoer. Ik zal jullie verder de details besparen van hoe ik dat doe, daar gaat dit stukje uiteindelijk ook niet over. Dit even ter beeldvorming.

Het minst grote ‘probleem’ dat voor mij geldt is de sinaasappelhuid die ik sinds kort op mijn benen bemerk. Ook weer 1 van de geneugten van een vrouw op respectabele leeftijd. Alhoewel dit er in zijn geheel niet echt heel sexy of aantrekkelijk uitziet kan ik er wel mee leven. Toch vraag ik me af of ik het zou kunnen trainen waardoor het minder opvalt.

De rugrullen, oftewel de lovehandles, daar heb ik last van. Die voel ik serieus zitten en dat voelt niet prettig. Het voelt hetzelfde als mijn bovenbuikrul a.k.a “deruldienetonderjeborstenalseenzwembandfungeert”. Ook daar heb ik last van, bij het zitten tenminste. Zodra ik ga staan issie weg en ben ik het hele probleem vergeten.

Dan heb ik ook nog te maken met de kipfiletbovenarmen. Dat zwabbert lekker heen en weer zodra je naar iemand wuift en gebaart. Soms zelfs wanneer je alleen maar je armen naar iemand uitstrekt als je iemand wilt knuffelen. Dat vind ik vervelend.

De vraag voor mij blijft; “Vind ik het vervelend genoeg om er iets mee of aan te doen?”

Volmondig NEE is hierop mijn antwoord, voor nu. Dit kan overigens in een zucht en een scheet omslaan in een overduidelijk JA op het moment dat ik mijn broek uittrek. Temeer nu een vriendin van mij is begonnen met fanatiek sporten. Haar had ik netjes doch dwingend gevraagd om tijdens haar sportuurtje FaceTime aan te doen zodat ik op gepaste afstand mee zou kunnen huppelen, fietsen, roeien, legpressen en wat al niet meer. Ware het niet dat ze dat niet deed, dus nu zal ik zelf actie moeten ondernemen en za ik mezelf dus een schop onder mijn platte en uitgezakte kont moeten gaan geven.

Sporten? Dat ga ik zeker doen, maar in mijn tijd en mijn tempo. En tot het zover is zal het mij allemaal een worst wezen of mijn buikje over mijn geboortekanaal zakt, of niet.

Tot het moment dat ik weer moet plassen…

Liefs.

10 gedachten over “Ik moet op sport

  1. Hihi, was het maar zo simpel. Vanwege mijn netvlies problemen mag ik geen dingen doen die druk geven aan mijn ogen. Ook geen schokkende sporten zoals hardlopen meer. Dus denk dat ik maar een potje ga dammen. Het houdt me van de straat, alleen zal het mijn rullen niet verminderen 😂😘

   Geliked door 1 persoon

   1. Waxen of laten waxen, that’s the question. Ik durf het niemand te laten doen. Het heet niet voor niets de schaamstreek 🤣🤣
    Wandelen doe ik al Michiel, is lekker. Xx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s