Met een knipoog

Over vibrators en ander gerief

Zo’n x aantal jaar geleden, toen ik net seks ontdekt had en daar ook van genoot, dacht ik altijd dat seks vanzelf ging. Op zijn boerenfluitjes, standje 69, op zijn hondjes. Het was mij allemaal om het even. Het draaide immers maar om 1 ding. Le moment suprême. Als je begrijpt wat ik bedoel.

Na jaren ervaring komt er toch langzaam en bij vlagen een beetje de klad in. Er worden kinderen geboren en die gebruiken zoals menigeen wel weet dezelfde uitgang die je tijdens de seks als ingang gebruikt. Voor vrouwen is het na een bevalling soms doodeng om tot de daad te komen. Vooral als je niet zo’n heel gemakkelijke bevalling hebt gehad en wat littekentjes her en der hebt verzameld doordat je bent uitgescheurd, of misschien zelfs wel bent ingeknipt. Je wilt immers goed zijn voor je flamoes, het moet nog jaren mee. Als na drie kinderen (in mijn geval) de hele boel weer is teruggeveerd naar standje normaal of zelfs nog strakker en beide partijen gewend zijn aan de nieuwe situatie begint langzaam maar zeker het liefdesspel weer op gang te komen. Er wordt weer geëxperimenteerd. Standjes die het in beginsel wat vergemakkelijken, worden langzaamaan geupgrade naar standjes die wat meer moeite kosten en ietwat meer conditie van je vergen.

De geneugten van de vrouw gaan zeker niet altijd over rozen. Op het moment dat je als vrouw in je herfstfase bent beland en je beseft dat het wel een hele droge boel is geworden daar beneden, kom je samen tot de conclusie dat je best wat hulp kunt gebruiken. Het beste daarvoor is een beetje glijmiddel in combinatie met een vibrator of ander gemotoriseerd gerief. Ik heb nooit geweten dat er naast de gewone vibrators ook nog vibrerende eieren en contactloze stimulerende luchtdrukapparaatjes, inwendige vaginale balletjes voor de vrouw, duovibrators voor samen (op afstandsbediening die de heer natuurlijk in zijn beheer heeft, SPANNEND) en magic wand massageapparaatjes bestaan.

Dat weet ik nu wel.

Seks gaat als je ouder wordt niet meer als vanzelf. Maar je kan het wel zo doen lijken.

Liefs.

(Afbeelding van borriquito.skynetblogs.be)

16 gedachten over “Over vibrators en ander gerief

  1. Ja, dat is bot. Want jij zou als geen ander moeten weten dat je van mijn stukjes nooit weet of en wanneer ze op mijn eigen waarheid gebaseerd zijn. 🤣
   Verder ben ik het helemaal met je eens. 😘

   Like

 1. We hebben het hier denk ik al eens over gehad, nee? Ik volg (weeral :)) helemaal wat je zegt, behalve dat ik me wel meer bewust ben van mijn vrouwelijkheid dan vroeger…of ligt dat aan de aandacht van mijn partner, die me nu meer sexy vindt dan toen ik jonger was… Ik weet beter wat ik wil, hij ook en dat maakt ons seksleven nu beter dan ooit. De echte herfstfase is bij mij desondanks mijn leeftijd nog niet ingetreden, als dat zo is zullen we inventief moeten zijn!
  liefs xx

  Geliked door 1 persoon

  1. Ook dat klinkt me bekend in de oren. Ik voel me momenteel ook zoveel zekerder en meer zelfbewust. Ik vind dat fijn en dat werkt dan weer positief op W en maakt de cirkel weer rond.
   Enne Mrs B, je weet toch dat mijn stukjes niet in zijn geheel autobiografisch zijn toch? Liefs x

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s