Wie is toch die thuisbijmij?

Hai. Wat leuk dat je een kijkje op mijn blog komt nemen! Hier zul je stukjes lezen over van alles en nog wat. Soms post ik dingen ‘met een knipoog’ en andere keren dingen die iets persoonlijker zijn.

Alle stukjes die je leest zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Wel moet ik erbij vermelden dat niet alles in zijn geheel autobiografisch is en dat ik soms ook dingen uit bijvoorbeeld gesprekken pik die ik hoor op straat en dan verwerk in mijn blogjes. Sommige dingen die ik schrijf zijn aangedikt, andere juist weer puur. Voor jou als lezer blijft het altijd de vraag welke stukjes ‘waar’ zijn en welke zijn ‘aangedikt’. Dat houdt het spannend en niet alleen voor jou.

Feit is wel dat alle stukjes met liefde en ontzettend veel plezier geschreven zijn en dat de initialen die ik erin plaats en die jij regelmatig voorbij zult zien komen, wel degelijk voortkomen uit mijn directe omgeving. Verder plaats ik hier ook niets wat de lezer niet mag weten.

Wanneer je hier iets leest en het raakt je op wat voor manier ook, zou ik het erg leuk, lief en aardig vinden als je me dat laat weten. Dat is toch waar ik ook het voor doe uiteindelijk.

Veel plezier hier!

Liefs.

Mijn motto:
“Why be moody when you can shake yo booty” ✌🏼

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s